top of page

HELLO  

     My original name is Zsuzsanna, but call me Suzie to make things simple. I have been living in North West England for almost a decade. At this moment, my everydays are around motherhood.

We all started this life with big dreams. One of my dreams was to live abroad. Honestly, it was not only a dream but a kind of 'midlife crises' in my tirthies, a kind of runaway as well. I thought I failed in my life and I started to feel like I could not breath properly, I was stressed however, we can say, I had everything.

I have found yoga. Once I started doing yoga through online sources I felt I need someone to make corrections on my movements. I found a book by Iyengar that touched my heart and soon an Iyengar Yoga Center near to my home. After a while my breath problem and anxiety started to disappear.

All of these lines I am writing on my blog are about my imperfections, about my way of learning that connected to my love to the beautiful shores, hills, valleys and lakes of UK.

All pictures and articles belongs to me in this blog site.

     Zsuzsanna vagyok, de az egszerűség kedvéért maradhatunk a Zsuzsinál. Északnyugat-Angliában élek már majdnem egy évtizede. Jelenleg főként az anyaság tölti ki a napjaimat.

Mind nagy álmokkal indulunk a legelején.  Az én egyik álmom az volt, hogy élhessek külföldön. Igazából, nem csak egy álom volt, hanem egyfajta "életközép krízis" a harmincas éveimben, valamiféle menekülés is. Azt gondoltam, hogy elbuktam és kezdtem úgy érerezni, hogy nem tudok rendesen lélegezni, feszült voltam, miközben tulajdonképpen - mondhatni - mindenem megvolt.

Rátaláltam a jógára. Ahogy elkezdtem csinálni on-line forrásra hagyatkozva, elég hamar éreztem, hogy szükségem van arra, hogy valaki kijavítsa a mozdulataimat. Találtam egy könyvet Iyengartól, ami teljesen megérintette a szívemet és elég hamar egy Iyengar jóga központot is a közelben. Egy idő után a légzési problémám és a szorongásom kezdtek megszűnni. 

Minden, amit leírok a blogomban, a tökéletlenségemről szól, a tanulási folyamatról, amihez hozzákapcsolódnak a szépséges tengerpartok, dombok, völgyek és tavak szeretete itt az Egyesült Királyságban.

Az összes kép és cikk hozzám tartozik ezen a blog site-on.

bottom of page