Home alone yoga with a baby 3. / Otthoni jógázok-babázok 3.

Building up a habit is not about pushing your ideas. Or not only. It is about listening and creativity too.

-mobile upload-


Yesterday I started my yoga with a big idea. I assumed if the baby sleeps I can practice and focus on me. Guess what. The baby did not think that in the same way. However I put lots of things around him he did not give a sh*t.  Check out this.

Try 3# - 11 weeks 3 days baby

Time: 15 min sleep, altogether about 40 min yoga (including break for talking to baby and stroking, giving kisses)

Equipment:

● Toy (not bothered)

● Machine plays nature sound (not impressed)

● Dummy (phew, no thanks Mom)

● Blanket (essential)

● Mommy's voice and smile (highly essential) - well, that is not really an equipment


Other babies may like their dummies or happy with nature sounds. Mine likes talking (cooing), listening and understand his enviroment. He is really an alert baby yours can be a sleepy one. Maybe your baby is younger or older and prefers other things. What I am trying to say is that you have to know your baby. Mine woke up 2 times during my practice because he prefers sleeping in a sling in daytime. I did not expect that but he was happy with watching my 'performance' and listening to such a simple sentence like 'Oh look, mom is raising her arms'. So I could do about 10-12 asanas from the book too I mentioned earlier. (Here

I felt great after yoga I missed it so much and could deal with difficulties easier during the day.


Otthoni jógàzok-babàzok 3.


Egy szokàst kialakítani nem a ötleteid erőltetéséről szól. Vagyis nem csak arról, hanem a figyelemről és a kreativitásról is.

Tegnap egy nagy ötlettel indítottam a jógámat. Arra számítottam, ha a baba alszik, akkor gyakorolhatok ès koncentrálhatok magamra. Képzeld mi volt. A baba nem így gondolta. Habàr csomó dolgot köré raktam, ő rájuk sem bagózott. Nézd ezt.

Próba 3# - 11 hetes 3 napos baba

Időtartam: 15 perc alvás, összesen kb. 40 perc jóga (beleértve a beszèdet a babához, simogatâst, puszikat)

Felszerelés: 

● Jàték (nem érdekes)

● Természeti hangokat játszó kütyü (nem izgat)

● Cumi (pff, nem, köszi Anya)

● Pléd (alap)

● Anya hangja és mosolya (igencsak alap) - bár ez nem egészen felszerelés.


Más babák talán szeretik a cumijaikat, vagy örülnek a természeti hangoknak. Az enyém szeret beszélni (gúzni), hallgatni és megérteni a környezetét. Elég "pásztázós" baba, a tiéd lehet alvós. Lehet a te babàd fiatalabb, vagy idősebb és más dolgokat részesít előnyben. Azt szeretném ezzel sugallni, hogy ismerned kell a babàdat. Az enyém kétszer felébredt a gyakolás alatt, mert napközben hordozóban szeret aludni. Abszoùt nem vártam, de nagyon örült, hogy nézhette az előadásomat és, hogy olyan egyszerű dolgokat halljon, hogy 'Nézd, Anya felemeli a karját!' Így hát tudtam 10-12 ászanát csinálni a könyvből, amit már említettem korábban. (Itt)

A jóga után jól éreztem magam végre, nagyon hiányzott már, így a nehézségekkel is könnyebben boldogultam a nap folyamán.

RECENT POSTS: