Hreem mantra

Bija or seed mantras are powerful mantras and Hreem is one of them. I usually use it when I have difficult times and I am sticked to a feeling or circle of problem for some reason and I would like to look at present situation from a different perspective.

I felt immediate connection with this mantra when I used it for the first time. It came as a powerful help to look at things with a different emotional set up. When I chant Hreem, it feels like the waves of the ocean are moving in and around me. I usually have the feeling like it would had washed away that does not serve me and leaves only that I need for dealing with a problem or given situation. That could happen with other mantras too, but I have this strong experience with this one.

I made a video. It worth to listen to this when you have a quiet time around you (with earphones if possible) and you may chant this too for deeper understanding.


The mantra HREEM is mentioned as equivalent of OM, stands for purification and transformation and helps to reach high self-esteem. It has the power to change the aura around you which we may sense as changing our emotional set up (in a positive way).


I hope today post helps you on bumpy road of life.


Love and Namaste,

Shushuka


A bija vagy mag mantrák erőteljes mantrák és a Hreem egy közülük. Általában akkor használom, amikor nehézségekkel nézek szembe és valamiért beleragadok egy érzésbe, vagy problémakörbe és más pozicióból szeretnék ránézni a jelen helyzetre.


Ezzel a mantrával azonnali kapcsolódást éreztem már az első alkalommal. Erőteljes segítségként érkezett hozzám, hogy más érzelmi beállítódásból nézhessek a dolgokra. Amikor kimondom egymás után, az olyan mintha a tenger hullámai mozognának belül és körülöttem. Amikor kinyitom a szemem, akkor olyan, mintha az kimosná volna amire nincs szükségem és csak az maradna, ami kell ahhoz, hogy megküzdjek a problémával, vagy az adott szituációval. Ez megtörténhet más mantrákkal is, de nekem ehhez kötődően van erőteljes élményem.


Készítettem egy rövid videót, de érdemes akkor hallgatni, amikor csend van körülötted (lehetőleg fülhallgatóval) és talán te is mondhatod a mantrát a mélyebb megértésért.


A HREEM mantrát egyenlőként említik az OMmal, tisztitó és átalakító hatásúnak tartják, valamint segít a magasabb önbecsülés elérésében. Megvan az ereje, hogy megváltoztassa az aurát körülötted, amit általában úgy érzékelünk, mint érzelmi állapot (pozitív irányú) megváltozását.

Remélem ez a mai posztom segít téged az élet rögös útján.

Szeretettel és Namastéval,

Shushuka

RECENT POSTS: